YAŞAM 24 Haziran 2024
10,4b OKUNMA     86 PAYLAŞIM

Termos Alacaklara Tavsiyeler

Hangi termosu almalısınız? Stanley mi, Starbucks mı, Thermos mu?

- termosun dışının açık parlak renk olmasına dikkat edin (yansıma kuralları gereği).

- okul/işe kahve götürecekseniz sıradan bir termos 1-2 saat iş görecektir. ama seyahat amaçlı kullanacaksanız stanley'den başka bir şey düşünmeyin

- termosu doğru kullanmak için içinde sıcak hava akımı oluşturmak gerekiyor. yani ısıtmanız gerekiyor basit bi mantıkla. sıcak suyu termosa koyun, kapağını kapatın, 2-3 dk bekletip suyu dökün ve vakit kaybetmeden içeceğinizi koyun.

- termosun ağız kapağı varsa yani şişe tasarımında değilse mutlaka o kapağı açın büyük kapağı yerleştirip ağız kapağını öyle kapatın. hava-basınç dengesini sağlayamazsanız iş yerinde kahveniz yüzüne sıçrar.

- termosunuzu eve geldiğinizde yıkayın (sıcak su ile) ve tamamen kurumadan kapağı kapatmayın.

termos deneyimlerim 

starbucks: kapakları dandik oluyor ve asla hata kabul etmiyorlar. dış tasarımları mükemmel ancak o fiyata çok daha kaliteli deneyimler elde edebilirsiniz.

karaca: aldığım en iyi fiyat performans ürünlerinden biri diyebilirim bütçeniz kısıtlı ise tavsiye ederim

schafer: havaalanına kahve götürmek için bi anda plansız almıştım. karaca'dan daha kaliteli değil ama buna da fiyat performans diyebiliriz

tantitoni: elinizde süs olarak taşımak istiyorsanız tavsiye ederim, başka bir faydasını görmedim

stanley: amazon'dan ya da yurt dışından alacaksanız daha uyguna gelir.uzun saatler söz konusu olduğunda rakibi yok ama boyutları günlük kullanım için kaba.

thermos: stanley bu işin vakko'su ise thermos da chanel'i falandır. ama bütçeyi bi tık daha zorlayıp stanley almak tercihim olacaktır.