İLİŞKİLER 12 Eylül 2024
2,4b OKUNMA     32 PAYLAŞIM

Tecrübe Edenlerin Kaleminden: Bir Sevgili Olarak Yengeç Burcu Erkeğinin Özellikleri

Yengeç burcu erkeği ilişkilerde nasıldır? Bunu deneyimleyip gören kadınlar anlatıyor.
High Fidelity (2000) / Filmin başrolü John Cusack, yengeç burcu ünlülerden biri.

yengeç burcu erkeği, herkesin şikayet ettiği ama bağlanınca kopamadığı bir türdür

çünkü bir kadını anlamak için tüm donanıma sahiptir. onu dinler, şefkatle yaklaşır, kalbini resmen o kadına verir. her şeyi olur. kendini ona adar. sever... sadece sever. hem de deliler gibi, taparcasına sever. her an yanında olmak için çabalar. uzakları yakın etmek için her şeyi yapar. sürekli sevdiceğinin sesini duymak, yüzünü görmek için bir fırsat kollar. sevdiceği kendisinden bile önemlidir. hayatının merkezi sevdiceği olur. her şeyi onun için yapar. onun mutluluğu her şeyden daha önemlidir. "yeter ki yüzü gülsün. ben her şeyi yaparım ben." diye her şeyi yapar. diğer erkeklerin aksine evlenmek ister. evet evet yanlış duymadınız. sevdiği kadınla evlenmek için yanıp tutuşur. aynı evi paylaşsak, onunla aynı sabahlara uyanmak, beraber aynı evi güzelleştirmek en büyük hayalidir. evine çok sadıktır. "bir an önce evime gideyim de karımı göreyim." tek dertleridir. aynı zamanda mantıklıdırlar. her ne kadar çok duygusal olsalar da zekaları gayet iyidir. zihinleri ile düşünür, kalpleri ile uygularlar. yaptıkları her şeyde sevgileri vardır. sevdiceği kadına yaptığı bir şeyse aşktan ölürler. içine tüm sevgilerini katarlar.

yaz yaz bitiremem. yani kısacası sevgili okurlar, bir yengeç anlatılmaz sadece yaşanır. anlaşabildiği her kadının hayatında bir yengeç erkeği olmalı bence.

yengeç burcu erkeği, hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biridir

yengeç burcu erkeği bir erkek arkadaşım olduğundan biraz bu burcu övmek isterim. öncelikle çok iyi arkadaşlar. bu hem arkadaşlarına hem hayatındaki kadına. tamamen kötü gün insanıdır. her koşulda senin yanında olur, seni önemser ve ilgilenir. ilgilenilmesini de sever bu burç erkekleri. biraz ilgi, biraz sevgi ve yemeğini ver, hiç yanından ayrılmaz. çok düşünceliler. olabilecek her şeyi düşünür, adeta bir overthinking makinesi. bu noktada karşıdaki kişiyi yorabilir. en önemli özelliklerinden biri elinden her iş gelmesi. o eril enerji dediğimiz vardır ya, tuttuğunu koparır. yanında güvende hissedersin. sevdiği şeyler vardır onlardan keyif alır, çok fazla keşfetmeye açık değildir. az insanla çok keyif almayı bilen biridir. kalabalıkta kendisini göstermeyi sevmez. ama her zaman onlardan farklı olduğunu bilir ve hissettirir. geçmişi kurcalamayı sever. kıskançtır. sevdiğini sahiplenir. kolay kolay vazgeçemez. duygusaldır da aynı zamanda. duygulara önem verir. yeri geldiğinde mantığını da kullanabilmesini sağlayacak bir partnere ihtiyacı vardır. eğer hedefe kitlenirse onu oradan kolay kolay kimse döndüremez. çok sosyal değildir dediğim gibi çevresinde gerçekten sevdiği bir iki kişi olur. en en önemlisi sevdiği zaman çok güzel sever bu adamlar. hastasıyız.