YAŞAM 14 Ağustos 2024
3,8b OKUNMA     70 PAYLAŞIM

Hangi Bebek Bezi Markası Daha İyi?

Bebek bezleri konusunda tecrübesizseniz eğer bu yazı işinize yarayabilir.


1. goon

ekşi sözlük'te çok övülüyor ama araştırmalarıma göre sahibi mi değişmiş ne olmuşsa ondan sonra bayağı bozdu. çok sızdırıyor. benim eşimin arkadaşı tavsiye etmişti. yüklü indirimde yüklü aldırdı bana. bitene kadar sövdüm. bu arada eşinin arkadaşlarından vatana millete hayırlı bir tavsiye alabilen var mı?

2. prima 

kakafutbol ise prima premium caremessi. tabi sen tece vatandaşısın neyine lan senin pıremiyum kier. ilk dönemler bunu kullandık biz sonra sadece geceleri falan kullanmaya devam etti. azalarak bitti hamdolsun. bunun aktif bebek diye bir bezi var her yerde linç ediliyor o sebeple hiç almadık. bir de gençler, ülkede zaten cari açık var, e türkiye de dünyanın bebek bezi ihracatcısı, bebeğiniz içine sıçacak diye niye döviz ihraç ediyorsunuz.

3. molfix

ah benim o gözünün içine bakarken kendimi kaybettiğim sevdiğim. ben size anlatamam indirim döneminde bunu bulduğum andaki heyecanımı. hani umutsuzlukla gittiğiniz o markette bütün ihtişamıyla parlar ya size doğru.. çocuklar gibi şen, çocuklar gibi heyecanlı.. 2 senedir bunu kullanıyoruz. yazdığım her markayı kullandık ama hepsi bunun yardımcı asistanlığı görevini üstlendi. bez aleminin genelkurmay başkanı, orgeneral molfix. sızdırma 2 senede hiç olmadı desem yeridir. konfor açısından da bir sıkıntı yaşadığını düşünmüyorum, (tüketici konuşamıyor maalesef) yalnızca diğerlerine göre fazla kimyasal kokuyor ama bir sorun olmadı. tıpkı prima'da olduğu gibi duruşuyla, bakışıyla, dokunuşuyla kalitesini belli ediyor. bir de bunun premium diye bir modeli çıktı, onu ds gece yatarken kullanıyoruz.

4. sleepy

bunun içinde tohum olanı çok iyi. 9 aydan küçük çocuklara rahatlıkla kullanabilirsiniz. ama sonrasında sızdırma yapıyor. çok modeli var diğerlerini bilmiyorum. bunun dışında diğer markaları da denedik. baby turco, pure baby vs. fiyat olarak iyiler ama bir çişte bile böyle poşet gibi oluyor bunlar. 9 aydan önceki çocuklarda kullanabilirsiniz hiç sorun olmaz. molfixte ise bırak poşet gibi olmayı çiş, kaka vs hiçbir şeyi bakarak anlayamıyorsun taş gibi valla.